Bugatti Veyron de Poliţie? Desigur. În Dubai…

Autor: Adrian Mihălţianu 19 mai 2013 Știri auto
Bugatti Veyron de Poliţie? Desigur. În Dubai…

Mai ţineţi minte flota impresionantă a Poliţiei din Dubai? Vorbeam până acum de un Chevrolet Camaro, un Aston Martin One-77, un Bentley Continental GT, un Ferrari FF, un Lamborghini Aventador şi un Mercedes-Benz SLS AMG, printre altele. Le-aţi putut admira în două clipuri video pe care le-am mai prezentat.

Ei bine, iată că de data asta au în flotă şi un Bugatti Veyron. Mda – maşina cu care pot prinde, în principiu, orice altă maşină, oricât de rapidă ar fi. La 430 de km/h, am zice că deja pot prinde şi avioanele care vor să decoleze, dacă-şi pun mintea.

Interesant este însă că toată această campanie publicitară are un efect pozitiv: mulţi se apropie cu respect de maşinile poliţiei din Dubai, iar oamenii au căpătat încredere în acei „superpoliţişti” care le conduc, preferând să meargă la ei pentru a le cere ajutorul atunci când au o problemă cu hoţii sau altele asemenea.

E o campanie de imagine – nu ştim exact dacă Poliţia de acolo primeşte maşinile pentru perioade limitate de timp, cum se întâmplă la noi, sau dacă chiar le cumpără – care ajută la inversarea unei filosofii de viaţă: acum nu mai fugi de maşinile Poliţiei (oricum nu mai poţi), ci visezi să mergi cu ele…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide