Cea mai populară maşină din lume distruge recordul de vânzări stabilit de VW Beetle acum 44 de ani

Autor: ProMotor 26 ian. 2016 Știri auto

Toyota a doborât un record de vânzărie vechi de 44 de ani în 2015, după ce a vândut 1,33 milioane de modele Corolla în 2015. VW a livrat 1,3 milioane de Beetle (oficial VW Kafer sau Volkswagen Typ 1) în 1971, cel mai bun an al său.

Corolla deja deţine recordul pentru cea mai vândută maşină din lume, fiind livrate peste 41 de milioane de exemplare din acest model începând cu anul 1968. Popularitatea s-a atins o nouă cotă anul trecut, vânzările de la an la an crescând cu 4,7%.

Citeşte şi Skoda Kodiak – noul SUV Skoda 

Citeşte şi GALERIE FOTO. TOP 10 maşini accesibile pe care le au milionarii americani. Leonardo DiCaprio şi Justin Timberlake sunt printre ei

Citeşte şi Primul Mercedes Pick-up va revoluţiona segmentul

Toyota Corrola îşi păstrează titlul tocmai pentru că este o maşină care nu iese în evidenţă. Toyota oferă aceeaşi versiune de Corolla în 150 de ţări. Deşi principalele pieţe sunt Statele Unite, China şi Japonia, potrivit companiei de monitorizare Focus2Move, cele mai mari creştere de vânzări au provenit din Pakistan, Emiratele Arabe Unite şi România.

Deşi nu este cea mai frumoasă sau cea mai rapidă maşină, şi-a construit o reputaţie solidă ca o maşină fiabilă la un preţ rezonabil care te duce din punctul A în punctul B fără probleme.

Citeşte şi VIDEO. Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

Citeşte şi FOTO. ”Umila” maşina folosită de Papa Francisc în vizita din SUA va fi scoasă la vânzare. Află modelul şi preţul

Citeşte şi VIDEO. Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide