Cei mai tari suporteri din lume: repară o maşină vandalizată în timpul meciurilor | VIDEO

Cei mai tari suporteri din lume: repară o maşină vandalizată în timpul meciurilor | VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Suporterii echipelor de fotbal din Europa au o reputaţie bine-meritată în privinţa comportamentului turbulent provocat de consumul de alcool. Până la urmă pentru asta s-a inventat termenul „huligan”.

Dacă sunteţi pe cale să aprobaţi ceea ce tocmai am spus mai sus, vă vom arăta un clip video ce ne arată excepţia care confirmă regula. O gaşcă de irlandezii s-au adunat în jurul unei maşini şi s-au apucat să o… repare, la propriu. 

Conform Daily Mail, citat de Motor1, un grup de fani ai echipei Irlandei care rătăceau pe străzi înainte de meciul împotriva Italiei, au dat peste o maşină parcată care avea o adâncitură imensă în acoperiş, provocată de cineva care a sărit pe ea.

Din moment ce erau într-o dispoziţie atât de bună, adică în stare de ebrietate, s-au hotărât să-i arate proprietarului maşinii ce înseamnă ospitalitatea irlandeză.

La început, mulţi dintre fani au încercat să introducă bani prin crăpăturile de la uşi pentru a răscumpăra astfel prejudiciul cauzat proprietarului. În timp ce unii introduceau bani alţi fani au început să lovească cu palmele marginile acoperişului pentru a-l face să revenă la poziţia lui normală.

După câteva lovituri şi urale adâncitura a dispărut, stârnind bucuria mulţimii adunate. 

Cum a decurs întregul incident puteţi vedea în clipul video de mai jos. 
Comentarii
Inchide