Cele mai bune 10 maşini de oraş noi, sub 10.000 de euro

Autor: Marius Vișan 03 feb. 2017 Știri auto

 

Se apropie primăvara, iar statistic vorbind acum este cea mai bună perioadă de a începe să-ţi cauţi o maşină. Peste cel mult o lună zăpada va trece, şi te vei putea bucura din plin de noua ta achiziţie. Fie că e vorba de prima maşină, fie că vrei să o schimbi pe cea veche, o maşină nouă este întotdeauna alegerea cea mai potrivită. Majoritatea ofertelor includ garanţie, aşa că poţi circula cu ea fără să duci grija reparaţiilor care ar putea interveni. Am luat la rând site-urile pentru a vedea care sunt preţurile, şi am ales modelele de oraş de până în 10.000 de euro. Preţul pe care în vom trece în dreptul fiecarei mărci include TVA. Iată ce am găsit:

1. Dacia Sandero – de la 6.890 de euro 

Nu puteam începe altfel decât cu marca autohtonă de maşini. Sandero este disponibil de la 6.890 de euro, preţul putând creşte în funcţie de nivelul de echipare şi motorizare. 

2. Nissan Micra – de la9.253 Euro cu TVA 

Intră pe site, alege nivelul de echipare, motorizarea, culoarea şi alte elemente pe care le doreşti, iar după ce ai finalizat comanda nu-ţi rămâne decât să dai o fugă la cel mai apropiat dealer şi să-ţi ridici noua maşină. 

3. Toyota Aygo – de la 9.200 de euro

Una din echipările de bază cuprinde: caroserie hatchback cu trei uşi, motor 1.0 (68 HP), transmisie 5 trepte manuală, culoare exterioră albă, tapiţerie neagră şi jante de oţel 14 inci cu capac de plastic. Pe site-ul mărcii puteţi să vă configuraţi maşina în funcţie de necesităţi. 

4. Fiat Panda – de la 7.728 de euro

Dotarile standard cuprind: închidere centralizată, geamuri anterioare acţionate electric, oglinzi exterioare reglabile manual, senzor de temperatură externă, ABS + EBD + BAS, airbag şofer, sistem de monitorizare a presiunii din pneuri, şi o mulţime de alte obţiuni pe care le puteţi afla accesând site-ul producătorului. 

5. Kia Picanto 5dr – de la 9.177 de euro

Dacă doriţi un Kia Picanto de o anumită culoare va trebui să mai adougaţi preţului iniţial încă 90 de euro, iar pentru altă variantă de motorizare încă aproximativ 1000 de euro. 

6. Hyunday i10 – de la un preţ de ofertă de 9.405 de euro

Un automobil de clasa mica, i10 a fost proiectat la centrul Hyundai din Europa, şi în ciuda dimensiunilor sale oferă un nivel ridicat de confort şi siguranţă. Programul de garanţie asigură servicii de asistenţă clienţilor, dar după cum era şi normal producătorul ne promite că vizitele în service nu vor fi foarte dese. 

7. Volkswagen Up – Pret ofertă REMAT 7.174 de euro TVA inclus

8. ŠKODA Citigo – Preţ REMAT 7.048 de euro TVA inclus

Nivelul de echipare de bază Active vine cu un motor 1.0 MPI, de 60 CP, cu transmisie manuală, 5 trepte, 3 uşi, airbag-uri frontale şofer & pasager, airbag-uri laterale torace&cap pentru scaune fata, bord integral negru, tapiterie haydn gri+negru şi pachet legislativ (trusă medicală, 2 triunghiuri reflectorizante, extinctor).

 

9. Ford KA+ – 9.333 de euro

10. Suzuki Celerio – de la  8.650 de euro

Dimensiunile compacte ale lui Celerio, cu o lungime de 3,6m, asigură un spaţiu interior generos pentru o maşină de clasa A, iar din punct de vedere al motorizării, vine echipat cu motorul K10B, cu trei cilindri şi capacitatea de 1l. Acesta dezvoltă o putere de 68 CP /6000 rpm şi un cuplu maxim de 90Nm/3500 rpm. Cutie manuală cu 5 trepte asigură o scădere cu 40% a pierderii de cuplu la schimbarea vitezelor, performanţă realizată prin reducerea volumului de ulei şi prin folosirea unor rulmenţi cu pierderi reduse.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide