Cele mai bune maşini pe care le poţi cumpăra cu 15.000 de euro. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 28 apr. 2016 Știri auto

 


”Cele mai bune maşini din lume” pare un titlu cel puţin pompos, dar fiecare model din lista pe care urmează să v-o arătăm întruchipa, la vremea când a apărut, anumite calităţi care îl făceau să fie cel mai bun din categoria sa. Această listă a fost făcută cu ajutorul site-ului Autocar.co.uk, dar noi am adaptat anunţurile şi preţurile pentru piaţa auto românească de maşini second hand. Iată care sunt acestea:

GALERIE FOTO

1. Range Rover Sport – 13.500 de euro

Range Rover şi-a consolidat reputaţia încă de la lansare sa din anul 1970. Acesta combină cu succes calităţile unei maşini de oraş cu cele ale unei de off-road. Această versiune face parte din a treia generaţie, este generos echipată şi frumos proporţionată.

Exemplarul din anunţul găsit de noi pe internet a fost fabricat în anul 2006, are 165.000 de kilometri la bord şi motor diesel cu o capacitate cilindrică de 2.700 de cm3, conectat la o cutie de viteze automată. 

2. Mercedes-Benz S 320 – 14.900 de euro

Dacă eşti în căutarea unei limuzine premium, S-Class este alegerea perfectă. Acest model face parte din a cincea generaţie, este extrem de uşor de condus, dar şi extrem de confortabil dacă stai în scaunul pasagerului. Motorul diesel de 3.0 litri produce 235 de CP. Mercedesul despre care vorbim are puţin cam mulţi kilometri la bord – 238.000, a fost fabricat în 2007 şi este dotat cu o cutie de viteze automată. 

3. Volkswagen Golf GTI – 12.790 de euro

Dacă S-Class este cea mai bună maşină de lux care poate fi cumpărată la acest pret, Golf GTI trebuie să fie cu siguranţă cel mai bun hatchback, dacă nu din lume, cel puţin de piaţa europeană. Anunţul nostru se referă la un Golf din 2008, cu 81.545 de kilometri şi motor pe benzină. 



4. Mazda MX-5 – 13.900 de euro

Nu prea contează ce versiune alegeţi pentru că oricare din ele oferă aceeaşi bucurie la volan. Modelul ales de noi este Mazda MX-5 Roadster Coupe, o maşina este extrem de bine legată, iar această calitate asociaţi-o cu un propulsor de 2 litri care dezvoltă 160 CP, o cutie manuală cu 6 trepte extrem de precisă şi plăcută, un volan cu o priză bună, un pedalier de maşină sport veritabilă şi propulsie… şi veţi avea ingredientele unui model de succes. 

5. Audi TT – 13.999 de euro

În viaţă trebuie să construieşti o casă, să plantezi un pom şi să faci un copil. Şi să îţi cumperi un cabrio. Dacă este un TT, atunci e perfect. De obicei, nu-i poţi reproşa unui Audi probleme de ergonomie sau de funcţionare dinamică – şi este şi cazul lui TT. Doar că acesta are în plus darul de a te face să te simţi mult mai aproape de plăcerea pură a condusului unui cabriolet cu valori clasice. 

Cel găsit de noi a fost fabricat în 2008, are 95.000 de kilometri la bord, motor de 3.200 cm3 pe benzină şi o cutie manuală ce pun în valoare cei 300 de CP.


Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide