Conduc legaţi la ochi. Provocarea inspirată din filmul Bird Box pune oameni în pericol – VIDEO

Autor: Mediafax 07 ian. 2019 Știri auto
Conduc legaţi la ochi. Provocarea inspirată din filmul Bird Box pune oameni în pericol – VIDEO

Filmul ”Bird Box: Orbeşte/ Bird Box”, distribuit pe platforma Netflix, a devenit sursa unei provocări care a circulat pe reţelele sociale până când producătorii s-au văzut nevoiţi să avertizeze publicul să nu pună în practică ceea ce vede pe ecran.

Un clip video postat pe YouTube prezintă un bărbat care conduce legat la ochi, inspirat de o scenă din filmul Bird Box.

 

 

Reţeaua Netflix s-a văzut nevoită să îi avertizeze pe cei care încercau să umble legaţi la ochi pe stradă după modelul personajului jucat de Sandra Bullock în film să nu îşi pună viaţa în pericol.

După ce pelicula a fost urmărită de 45 de milioane de abonaţi ai reţelei stabilind un record pentru conţinutul propriu de pe platforma online pe conturile de socializare ale Netflix au apărut mesaje de avertizare: ”Nu ne vine să credem că trebuie să spunem asta: Vă rugăm, nu vă faceţi rău cu provocarea «Bird Box». Nu ştim cum a pornit şi ne bucurăm că suntem iubiţi, dar, băieţi şi fete, în 2019 ne dorim un singur lucru şi acela este să nu ajungeţi în spital pe motiv de meme”, au notat reprezentanţii companiei.

 

 

Filmul ”Bird Box: Orbeşte/ Bird Box”, regizat de daneza Susanne Bier, spune o poveste post-apocaliptică. O familie încearcă să se salveze fugind de un monstru care îşi prinde victimele prin intermediul privirii. O mamă încearcă să îşi protejeze copiii legându-i la ochi, iar ei îşi aplică acelaşi tratament. Internetul s-a umplut rapid de meme inspirate de acest film, iar acum, mulţi internauţi au început să încerce în viaţa de zi cu zi deplasarea legaţi la ochi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide