Cum arată cel mai mare showroom auto din lume? Are 20 de etaje şi poate găzdui sute de maşini | GALERIE FOTO – VIDEO

Autor: Gandul.info 23 iun. 2016 Știri auto

 


600 de automobile Volkswagen stau gata de livrare în turnuri de 60 de metri înălţime în cel mai mare centru de livrare auto din lume. Maşinile aflate în showroom-ul de ultimă generaţie al Volkswagen din Wolfsburg, Germania, valorează milioane de euro, scrie Daily Mail. În plus, acesta este considerat şi parc tematic, putând fi vizitat şi curioşii care au sau nu bani de o maşină scumpă.

,,Cumpărarea unei maşini noi este un eveniment special şi fiecare client este făcut să se simtă precum un rege”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei germane.

Până la expunerea unui Volkswagen în ,,vitrină” de sticlă, e cale lungă.

GALERIE FOTO

Maşinile sunt construite în uzina principală a producătorului din Wolfsburg, după care sunt transportate pe bandă rulantă în subsolul turnurilor adiacente. Din acest depozit imens, ele sunt ridicate de un fel de excavator robotic şi lăsate pe o pistă interioară pentru a li se potrivi plăcuţe de înmatriculare.

După această etapă, noii proprietari pot privi cum maşinile lor sunt culese dintr-o boxă şi livrate la centrul de relaţii cu clienţii ,,Autostadt”.

Clădirile de 20 de etaje, care au reprezentat sursa de inspiraţie pentru un garaj imens în cel mai nou film al seriei „Misiune Imposibilă – „Protocolul Fantomă” , se găsesc în parcul tematic Volkswagen, Autostadt.

Anul trecut, 175.893 de vehicule noi au fost înmânate proaspeţilor proprietari. Parcul tematic are şi un restaurant de trei stele Michelin şi cele mai mari uşi de sticlă din lume.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide