Cum vă place: iată noul Renault Logan sud-american UPDATE

Autor: Adrian Mihălţianu 31 oct. 2013 Știri auto

Brazilia este prima ţară sud-americană unde noul Renault Logan este lansat în mod oficial, promiţând o carieră strălucită pentru noua generaţie a berlinei familiste low-cost.

Renault Logan pentru America de Sud este uşor diferit la nivelul aspectului frontal nu doar faţă de autohtonul Dacia Logan, ci şi faţă de Renault Symbol, care se vinde pe pieţele din afara UE (de exemplu, în Turcia).

Grila frontală este mai elegantă, sigla romboidală de mari dimensiuni polarizând privirile, în timp ce farurile beneficiază în interior de o idee stilistică întâlnită şi la Clio: separarea vizuală prin nişte ”baghete” a blocurilor optice, dând impresia de LED-uri.

De asemenea, spoilerul beneficiază de un design mult mai elegant în partea inferioară decât la modelul românesc, în versiunile de echipare de top Logan-ul sud-american mizând pe stilul cromat.

Şi jantele au un design diferit, iar stopurile, chiar dacă păstrează forma, au un aspect schimbat, dând impresia de model mai pretenţios. Impresie la care contribuie şi paleta de culori pentru caroserie, cu nuanţe diferite faţă de ale Logan-urilor de pe alte pieţe.

Ca motorizări, Logan-ul sud-american se bazează pe un motor de 1,0 litri, în specificaţie Hi-Flex (poate funcţiona şi cu biocombustibil), iar propulsorul superior este un 1,6 litri, de asemenea Hi-Flex, dar cu numai două supape pe cilindru, în timp ce versiunea cu patru supape pe cilindru poate fi alimentată strict cu benzină.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide