FOTO – VIDEO. Genesis G90, gata să se ia la trântă cu Audi, BMW şi Mercedes-Benz

Autor: Marius Vișan 10 dec. 2015 Știri auto

Site-ul Rushlane.com tocmai a publicat imagini cu noul Hyundai Genesis G90, una din cele mai fresh maşini de lux, care e pe cale să se ia la trântă cu Audi, BMW şi Mercedes-Benz. După cum spuneam Genesis G90, care în Coreea se va numi Genesis EQ900, va întruchipa luxul şi somptuozitatea executată în manieră coreeană. 

Din punct de vedere al design-ului, nava amiral coreeană aduce aminte de multe modele de lux, mai cu seamă de noul BMW Seria 7 la blocurile optice faţă, de Bentley Mulsanne şi parţial de Mercedes-Benz S-Class W222 la geamurile laterale şi spate. 

Citeşte şi Numerele auto între YAD şi SEX. JOS e interzis, SUS e permis, COW n-ai voie, BOU ajunge pentru toţi

Citeşte şi Uite folia, nu e folia! Ce s-a întâmplat cu maşina de poliţie cu folie închisă la culoare pe geamuri

Citeşte şi VIDEO – Noua maşină a Regelui Mihai

Citeşte şi GALERIE FOTO. D33, un concept italienesc care trebuia să relanseze Dacia

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

Genesis G90 dispune de un interior de calitate, cu o mulţime de inserţii din lemn şi un sistem de infoteintment pentru pasagerii spate, cu display-uri de 9.2 inch, iar sistemul multimedia pentru şofer şi pasagerul faţă dispune de un display de 12.3 inch.

Pe lângă cea mai bună izolare fonică din clasa sa şi cele mai bune tehnologii privind siguranţa, Genesis G90 dispune de un spaţiu imens la interior, asta datorită ampatamentului de 3,160 mm. 

Citeşte şi Benzina şi motorina s-au ieftinit, dar adevăratele scăderi urmează de la 1 ianuarie 2016 şi 2017

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

Genesis G90 va fi oferit cu trei tipuri de motorizări. Cel pe benzină este un V6 de 3.8 litri GDI (315 CP) care va accelera de la 0 la 100 km/h în 6.9 secunde, imensul V8 de 5.0 litri GDI (425 CP) va face acelaşi lucru în 5.7 secunde, iar cu noul propulsor V6 turboaspirat de 3.3 litri T-GDI (370 CP) va accelera în 6.2 secunde.

Se preconizează că pe piaţa coreeană Genesis EQ900 va fi disponibil în prima jumătate a anului 2016, în timp ce versiunea internaţională, Genesis G90, va apărea în a doua jumătate a anului 2016. 

Alături aveţi un filmuleţ cu nou Genesis G90, şi rămâne să stabiliţi voi dacă se poate bate cu granzii din domeniul maşinilor de lux. 

Citeşte şi VIDEO. Întâmplare uimitoare în Bucureşti. Un bărbat a fost reţinut cu forţa de controlorii RATB

Citeşte şi FOTO. Unde şi-a montat un bucureştean instalaţia GPL

Citeşte şi Limuzina de 60.000 de euro cu care se plimbă Mitropolitul Ardealului. GALERIE FOTO

 
Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide