GALERIE FOTO Lamborghini Urus, cel mai aştept SUV de lux, disponibil din 2018

Autor: Marius Vișan 02 dec. 2015 Știri auto

În ultimii ani mai mulţi producători de automobile de lux au anunţat că intenţionează să producă SUV-uri. Bentley şi Maserati nu sunt singurii, pe lângă aceştia aflându-se şi Lamborghini, care după mai mulţi ani în care doar s-a zvonit, acum reprezentanţii companiei sunt hotărâţi să producă şi un SUV. Urus se va chema, iar acesta va intra în producţie în 2018, şi va fi dotat cu un motor V8 BiTurbo de 4.0 litri.

Citeşte şi VIDEO Noul Renault Megane, prezentat în detaliu – GALERIE FOTO

Citeşte şi Noul Fiat Tipo, concurentul care ”îi suflă în ceafă” Loganului. Prezentare şi GALERIE FOTO

Motorul V8 va fi mult mai eficient în privinţa scărerii emisiilor, iar unele zvonuri spun că noul SUV ar putea fi dotat şi cu o versiune hibrid. 

Stephan Winkelmann, directorul Lamborghini a condus deja un prototip de SUV şi s-a declarat foarte mulţumit. „Suntem pe drumul cel bun. Am condus primul prototip cu câteva luni în urmă şi pot spune că este o masina extraordinara „, a spus el. „Designul exterior este aproape gata, iar la partea de interior mai este un pic de lucrat.”

Mai multe imagini găseşti în galeria foto

 

Citeşte şi Asta e cel mai ciudat număr de înmatriculare din România –  FOTO

 

Citeşte şi VIDEO A transformat o maşină banală într-un monstru, iar acum nu are rival

 

Cei de la Lamborghini şi-au demonstrat deja  potentialul în acest domeniu cu conceptul Asterion care a fost lansat la Paris Motor Show în 2014. Asterion accelerează de la 0 la 100 km/h în doar trei secunde şi atinge o viteză maximă de 320 km/h. Noutatea o reprezintă, desigur, modul electric – Asterion putând rula în modul pur electric cu până la 125 km/h, iar autonomia bateriilor este 50 de kilometri.

Constructorul italian intenţionează să construiască 3.000 de exemple de Urus SUV în fabrica de la Sant’Agata Bolognese, reprezentanţii firmei preconizând că îşi vor dubla vânzările anuale.

Versiunea concept al SUV-ului şi-a făcut debutul la salonul auto de la Beijing în 2012. Proiectul reprezintă o nouă abordare a fabricantului italian care este renumit pentru automobilele sale cu doar două locuri. 

 

Citeşte şi ROMÂNIA LA VOLAN. Istoria Dacia, cel mai cunoscut brand românesc – VIDEO + FOTO

Citeşte şi GALERIE FOTO. Un şofer care a confundat intrarea pentru pietoni a unui supermarket cu ieşirea din parcare

Citeşte şi TEST DRIVE: În lupta din clasa medie, Renault are un Talisman norocos – VIDEO + GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide