Gestul omenesc al unui motociclist, în lupta cu transportul în comun

Se dau doi oameni: un şofer de autobuz nesimţit, căruia nu îi pasă de un client al său şi îl lasă în staţie deşi l-a văzut cu siguranţă în retrovizor cum aleargă să prindă autobuzul, şi un motociclist bun samaritean. Şi o lecţie de viaţă.

Gestul omenesc al unui motociclist, în lupta cu transportul în comun Gestul omenesc al unui motociclist, în lupta cu transportul în comun

Nu ştim cum îl cheamă pe motociclistul pe care îl veţi vedea în clipul de mai jos, dar nu este doar un bun samaritean, ci şi un exemplu de comportament pentru oricine se deplasează pe două sau pe patru roţi. 

Clipul este filmat, după cât se pare, în Braşov (în mod cert în România), şi ne arată diferenţa între un şofer nesimţit de autobuz care n-are nicio jenă să plece de repetate ori din staţie fără a aştepta după un pasager care aleargă după autobuz, şi un motociclist care vede necazul omului şi decide să-l ajute. Am zice noi, până în pânzele albe!

De altfel, gestul său a ajuns să fie preluat treptat de marile site-uri de ştiri din afara României, iar în câteva zile va face înconjurul globului, având la momentul în care scriem aceste rânduri peste jumătate de milion de vizualizări.

Jos pălăria pentru acest om! Judecaţi şi voi! Şi daţi mai departe!

Sursa: Trafictube