Gumball 3000: începe cursa „ilegală” a maşinilor de sute de cai-putere şi milioane de euro!

În 2014, vestitul raliu Gumball 3000 porneşte la drum din însoritul Miami şi va ajunge, în cele din urmă, la Ibiza, în Spania. Întregul drum va fi făcut, la fel ca în fiecare an, cu o caravană de milioane de euro.

Gumball 3000: începe cursa „ilegală” a maşinilor de sute de cai-putere şi milioane de euro! Gumball 3000: începe cursa „ilegală” a maşinilor de sute de cai-putere şi milioane de euro!

Raliul Gumball 3000, unde toţi bogaţii şi nesănătoşii lumii ajung să parcurgă mii de kilometri la bordul unora dintre cele mai scumpe maşini din lume, a ajuns la o nouă ediţie. Iar în 2014, vestitul raliu al opulenţei are ca punct de plecare însoritul Miami, unde s-au aliniat la start peste 100 de maşini, printre care şi noul McLaren P1, un Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 preparat de Brabus, dar şi binecunoscutul Tumbler din filmul Batman.

La fel ca anul trecut, când raliul Gumball 3000 a împlinit 15 ani, nimeni altul decât Shmee a fost acolo pentru a filma cele peste 100 de maşini pregătite pentru plecare.

În 2014, destinaţia finală a raliului este Ibiza, în Spania, unde proprietarii îşi vor face de cap aşa cum ştiu ei mai bine. Şi, având în vedere că printre participanţi se numără Eve, Tony Hawk, David Hasselhoff, Bam Margera şi Johnny Knoxville, lucrurile s-ar putea să iasă puţin de sub control.

VIDEO: