Ianis preia ştafeta. Detalii despre maşina pe care a primit-o fiul lui Hagi – FOTO

Autor: Marius Vișan 13 mart. 2018 Știri auto

Automobile Bavaria Group face pasul către noua generaţie, în cadrul parteneriatului cu echipa de fotbal FC Viitorul şi Academia de Fotbal Gheorghe Hagi şi îi oferă jucătorului Ianis Hagi, pentru deplasările în ţară, un model reper pentru sportivitate şi dinamică în clasa compactă: BMW M140i xDrive, culoarea Alpine White, Edition Shadow, cu un motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină, cu 6 cilindri în linie, ce dezvolta 250 kW/340 CP. BMW M140i xDrive accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde.

Frânele M Sport ale automobilului sunt create pentru a oferi performanţă maximă, iar sistemul de tracţiune integrală xDrive controlează distribuţia puterii, pentru a îmbunătăţi agilitatea şi pentru a contrabalansa subvirarea sau supravirarea în viraje.

În baza parteneriatului dintre Automobile Bavaria şi FC Viitorul, Ianis urmează să primească în cel mai scurt timp un program special de pregătire cu pilotul şi trainerul certificat BMW Driving Experience, Claudiu David, la rândul său endorser pentru Automobile Bavaria Group.

„La volan sunt responsabil, aşa cum sunt şi pe teren. Trebuie să am grijă în primul rând de mine, la început e normal să învăţ maşina, să o simt şi o să fie bine. Tatăl meu îmi va da indicaţii toată viaţa, am de învăţat mereu multe lucruri de la el. Mai ales la condus, o iau uşor, uşor”, a spus Ianis Hagi, căpitanul echipei FC Viitorul.

Prezent la eveniment alături de fiul său, Gheorghe Hagi a declarat: “Sunt bucuros că parteneriatul continuă de atâţia ani cu o firmă atât de mare, care a avut grijă de mine şi mi-a dat o maşină care m-a ocrotit şi în care m-am simţit bine tot timpul. Acum a venit rândul lui Ianis. A crescut şi îl lăsăm pe el să conducă”.

Ceremonia de predare a avut loc la showroomul Automobile Bavaria, dealerul BMW din Băneasa. Cheile automobilului i-au fost înmânate lui Ianis Hagi de către CEO-ul Automobile Bavaria Group, dl. George Dorobanţu. Vorbind despre parteneriatul de lungă durată cu Gheorghe Hagi şi FC Viitorul, dl. Dorobanţu a declarat: “Performanţele pe care le-a avut Gheorghe Hagi şi cele pe care le are acum Ianis sunt foarte importante şi ambii reprezintă modele demne de urmat. De aceea ne-am gândit să continuăm tradiţia şi sperăm ca în 2022, la FIFA World Cup, Ianis să fie un nou marcator pentru echipa naţională a României. Ţinând cont că şi-a luat carnetul de şofer, ne-am gândit să-i facem o surpriză, un cadou special, de nota 10. De peste 14 ani îl susţinem pe Gheorghe Hagi în proiectele sale, prin servicii de mobilitate şi mărcile pe care le reprezentăm. În anul 2014 am pus la dispoziţia jucătorilor şi staff-ului echipei FC Viitorul o flotă de automobile MINI, autocarul oficial al echipei este un MAN primit de la noi iar acum a venit momentul pentru Ianis să preia ştafeta”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide