INCREDIBIL: Accident cu 8 maşini pe Nurburgring!

Autor: Dan Vache 06 oct. 2011 Știri auto

UPDATE: Şoferul unei maşini care avea amplasată pe spate o cameră video, a reuşit să surpindă imagini de la accidentul ce a avut loc pe Nurburgring acum câteva zile. Flimuleţul durează aproximativ 16 minute, însă pentru a vedea cele 8 maşini avariate, va trebui să daţi la minutul 9:20.

Accidentul a avut loc în secţiunea denumită „Bergwerk”, locul unde era amplasată şi zona de construcţie, unde probabil aveau loc reparaţii ale circuitului. Aici, se pare că, unul din şoferii care îşi testau maşinile pe Iadul Verde, nu a fost atent şi a intrat în coliziune cu o altă maşină din lateral. În acel moment, vinovatul a ieşit pe iarba de pe marginea circuitului, însă după aproximativ 50 metri, a revenit înapoi pe pistă, unde a lovit alte două maşini.

Trei dintre şoferi au zărit accidentul şi au reuşit să încetinească, însă un al patrulea şofer, aflat într-un BMW M3 Ring Taxi, nu a dat atenţie foarte mare la ce se întâmplă în faţa lui, şi a intrat în coliziune cu două dintre maşinile care încetineau.

Cu excepţia unei maşini, toate vehiculele implicate în accident au fost serios avariate, suma estimativă pentru pagubele provocate ridicându-se la 100.000 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide