Kia pregăteşte un sedan de clasă medie pentru Geneva. Viitoarea Optima?

Autor: Adrian Mihălţianu 11 feb. 2015 Știri auto

Deşi mai sunt vreo doi ani până când actuala Kia Optima ar trebui să schimbe generaţia, se pare că cei de la Kia se grăbesc, astfel că ne vor arăta chiar la Geneva un nou concept de clasă medie, care prevesteşte viitoarea Optima. Asta ar însemna că noua Optima ar putea intra pe piaţă chiar din toamna anului viitor, ceea ce nu ne-ar supăra absolut deloc, având în vedere liniile extrem de interesante ale părţii frontale!

Oh, jantele alea!

Şeful de design al Kia, Peter Schreyer, a desenat, după cum probabil ştiaţi deja, o sumedenie de Audi-uri, în special superbul TT, iar de când a venit la Kia a reuşit să schimbe complet designul plictisitor al fostelor generaţii de maşini coreene. Conceptul de mai jos aparţine studioului de design european, din Frankfurt, iar din comunicatul Kia aflăm şi că viitoarea maşină va fi axată pe un public cu un stil de viaţă activ, fiind versatilă şi în acelaşi timp ecologică.

Se păstrează şi se rafinează mult aspectul de „bot de tigru” pe care glosează Peter Schreyer. Remarcaţi şi priza de aer…

Vom vedea dacă versiunile hibride vor avansa şi în cazul Kia, dar până atunci ne declarăm mari fani ai bavarezului care continuă să rafineze din ce în ce mai mult designul unui brand care a ştiut să îndrăznească la momentul oportun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide