LIVE GENEVA 2014: Jeep Renegade, prezenţă încruntată la Geneva

Autor: Oraan Mărculescu 04 mart. 2014 Prezentări

Despre felul în care arată Jeep Renegade nu o să spun decât că aştept cu nerăbdare ziua în care se va transforma în lebădă. Până atunci, americanii îşi concentrează energia către caracterul practic şi confort, aş putea spune în detrimentul aspectului exterior. Ca să vă convingeţi, uitaţi-vă la poze…

Cei de la Jeep au făcut o confuzie: noi nu voiam o maşină fugly

La interior însă, Renegade poate replica prin “ce-i al meu, e al meu”. Scaunele din faţă arată bine şi sunt comode, la fel şi bancheta din spate. Materialele sunt de o bună calitate şi deja avem premisele unei posturi confortabile indiferent de locul ocupat în habitaclu.

Pe principiul ”click aici, n-ai să crezi!”, habitaclul lui Renegade e mult mai reuşit decât exteriorul

Pasagerii din spate beneficiază de mult loc pentru cap şi genunchi, în timp ce pentru şofer s-a optat o poziţie la volan ceva mai joasă decât mă aşteptam de la un mini-SUV.

Nu doar drăguţ, ci şi practic şi, mai ales, cu o bună calitate a plasticelor

Spaţiile de depozitare sunt un plus pentru caracterul practic, iar amplasarea acestora acoperă conştiincios întreg habitaclul, de la cotieră şi până la interiorul portierelor.

Nu vor încăpea prea multe bagaje, dar Renegade anunţă un sistem 4×4 complex. Ori-ori…

Plafonul este împărţit în două segmente, acoperite cu ajutorul unei trape culisabile, o soluţie interesantă pentru evadările din oraş în zilele însorite. Nu sunt convins însă de spaţiozitatea portbagajului, care la prima vedere nu promite un volum prea generos.

VEZI ŞI ALTE IMPRESII LIVE PROMOTOR DE LA GENEVA 2014!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide