Luna martie vă aduce revista ProMotor numărul 109. Cu dedicaţie pentru ELE

Autor: Iulian Dnistran 07 mart. 2014 Știri auto

Numărul 110 al revistei ProMotor poate fi cumpărat în cadrul unui pachet promoţional, alături de revistele GQ şi Playboy, la un preţ de doar 15 lei, iar transportul este gratuit! Detali aici: http://bit.ly/1i3EobR.

În continuare, o scurtă trecere în revistă a subiectelor din numărul de martie al revistei ProMotor:

1. SPECIAL – Acele femei minunate şi maşinile lor

Într-o lume (pe roţi) a bărbaţilor, ele au reuşit… dar mai bine citiţi în revistă despre ce este vorba în acest material special.

2. COMPARATIV – Mărţişoare 4×4 pentru doamne şi domnişoare

Am luat patru dintre cele mai importante crossover-uri 4×4 de pe piaţa noastră şi am încercat să aflăm de ce sunt potrivite pentru şoferiţe. Şi pentru ce tipuri de şoferiţe.

3. SPECIAL – Istoria maşinilor de familie

Nu e neapărat un material dedicat ”mamelor eroine”, dar cu siguranţă veţi descoperi lucruri neobişnuite despre monovolumele familiste: de unde au plecat şi unde au ajuns.

4. COMPARATIV – Test cu două citadine automate

Pentru că din ce în ce mai multe femei îşi doresc din ce în ce mai mult confort la volan (da, dragele noastre, ştim că pentru multe dintre voi e stresant schimbătorul manual…).

5. SPECIAL – Trendurile de la Salonul Auto Geneva 2014

O scurtă trecere în revistă a trendurilor din moda… pe patru roţi. Orice femeie ştie că primăvara dictează ”ce se poartă” în acel an. Sau, în cazul maşinilor, în următorii 2-3 ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide