Maşina hibrid „made in Braşov” – VIDEO

Autor: Marius Vișan 05 sept. 2016 Știri auto

 


La construcţia acestui hibrid „made in Braşov” au contribuit toţi marii producători de piese auto din judeţ. Maşina are două locuri şi ”împrumută” piese de la cele mai importante brand-uri auto: volan  Audi, tapiţerie Mercedes şi vitezometre Maserati – toate produse în Braşov, scrie Digi24.ro.

Vehiculul pare desprins din filmele SF, şi, din păcate, are doar 40 la sută din piesele necesare unui autoturism complet. Acesta nu are motor deoarece în judeţ nu există şi o firmă care să producă motoare.

„Funcţională nu este, dar va fi curând. Scopul a fost să arătăm ce inginerie există în Braşov. Braşovul are o industrie foarte puternică în domeniul interiorului. Practic, interiorul unei maşini se poate face aici”, a declarat pentru Digi24.ro Werner Brawn, preşedintele Clubului Economic German Braşov.

Maşina a fost prezentată în cadrul târgului „Made în Braşov”, unde o mare parte din firmele care produc piese auto în judeţ şi-au expus noutăţile.

„Producem amortizoare şi actuatoare pentru industria auto. La acest concept car o să vedeţi nişte mostre expuse, bineînţeles nu sunt funcţionale pentru că ele în aplicaţia practică mişcă haionul sau capota maşinii”, a declarat Cristian Popescu, director general la o firmă de componente auto, pentru sursa mai sus citată. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide