Maşina lui Tupac este, din nou, de vânzare. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Nu ar mai trebui să surprindă pe nimeni faptul că legendarul rapper Tupac Shakur circula în poate cea mai sigură maşină din lume – Hummer H1. Ei bine, cei care l-au întrăgit pe Tupac vor fi interesaţi să afle că Hummer-ul pe care l-a deţinut celebrul cântăreţ va fi din nou scos la licitaţie

Povestea spune că Shakur a cumpărat maşina cu o lună înainte de moartea sa. După cum este specificat în anunţ, vânzătorii maşinii se aşteaptă să obţină pe el un preţ de peste 100.000 de dolari.

Vehiculul a fost personalizat de regretatul rapper şi vine echipat cu un motor diesel V8 de 6.5 litri, cu transmisie automată. Până în prezent a acumulat 16.000 de kilometri la bord.

La interior putem vedea decoraţiuni din lemn şi scaune bej din piele. 

Singura problemă pare să fie kilometrajul. În 2007, când a avut loc ultima licitaţie pentru acelaşi vehicul, maşina a fost vândută pentru 200.000 de dolari, doar că atunci avea aproximativ 22.000 de kilometri la bord.

În legătură cu această neconformitate site-ul care susţine licitaţia a declarat că cel mai probabil kilometrajul a fost trecut greşit la vânzarea precedentă, iar acum maşina se află exact în stadiul specificat în anunţ. 

Dacă în privinţa kilometrajului nu ne putem pronunţa, din punct de vedere vizual putem spune că maşina arată foarte bine. O puteţi vedea şi dumneavoastă în GALERIA FOTO 
Comentarii
Inchide