N-ai cum să nu faci amiabila după ce primeşti mesajul ăsta – FOTO

Autor: Marius Vișan 12 mai 2016 Știri auto

 


Bărbatul care a primit acest mesaj spune că este cel mai amuzant lucru care i s-a întâmplat vreodată. Acesta a postat pe Twitter o scrisoare găsită pe maşina, lăsată de un alt şofer care i-a lovit maşina.

Pe biletul găsit scria: ”Yo, ţi-am lovit maşina. Îţi las acest bilet pentru că Cineva ne priveşte… Chiar şi în acest moment. A fost vina mea n****. Pace!”

Cu alte cuvine cel care a lovit maşina s-a achitat de orice vină prin simplul fapt că şi-a recunoscut greşeala.

Şoferul a cărui maşină a fost uşor lovită nu a găsit niciun alt detaliu despre cel care a scris biletul, aşa că nu a putut depune vreo plângere la Poliţie. În schimb, a găsit situaţia foarte amuzantă şi a postat-o pe Twitter, postarea devenind în scurt timp virală, scrie Thesun.co.uk.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide