Nissan pregăteşte un rival pentru VW Golf şi Ford Focus

Autor: Andrei Ştirbu 16 mai 2014 Știri auto

În momentul în care prima generaţie Nissan Qashqai a debutat în Europa, cei de la Nissan au considerat că e mai bine pentru Almera să ia o pauză, pentru a-i lăsa loc crossoverului să se desfăşoare în voie. Acum, după debutul celei de a doua generaţii Qashqai,  producătorul nipon a reconsiderat poziţionarea modelelor din gamă şi s-a hotărât să readucă în segmentul C un hatchback. 

Noul model se va numi Pulsar – un nume cu istorie bogată în istoria producătorului şi care a apărut încă din 1978. Pulsar s-ar putea să nu-ţi fie atât de cunoscut, însă, deoarece în Europa s-a exportat ca… Almera de primă generaţie. Ulterior, Pulsar a fost înlocuit de Bluebird Sylphy, care s-a comercializat în Europa ca… Almera (generaţia secundă).

În Australia, numele Pulsar a apărut în 2014 sub formă de hatch, ca o continuare a lui Nissan Tiida (care, la rândul lui, apăruse în 2004 ca înlocuitor al lui Pulsar / Almera). Momentan, tot ce ştim noi este că noul model de segment C va fi construit în Barcelona, Spania şi că Pulsar-ul australian arată aşa: 

În ordinea priorităţilor, ce aşteptăm să aflăm este 1. cum arată şi 2. dacă va avea o versiune Nismo. Trebuie doar să mai avem „puţintică răbdare”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide