Noul Nissan Note a fost lansat în România: start de la 13.600 de euro

Autor: Iulian Dnistran 23 oct. 2013 Știri auto

Noul Nissan Note a ajuns şi în România, unde poate fi cumpărat la preţuri care încep de la 13.600 de euro cu TVA inclus.

A doua generaţie Nissan Note e disponibilă în patru niveluri de echipare – Visia, Acenta, Conect şi Tekna, cu echipamente ca, sistem start/stop, cruise control, limitator de viteză, aer condiţionat manual şi şase airbaguri în dotarea standard a tuturor modelelor.

În echiparea de top Tekna, Nissan Note primeşte standard sistemele Nissan Safety Shield, NissanConnect şi Around View Monitor, precum şi tapiţerie mixtă piele/textile, jante de 16 inci, pachetul Family, pachetul Auto şi proiectoare de ceaţă. În acest caz, pe lista de opţionale mai rămân doar plafonul din sticlă şi pachetul Sport.

Noul Note e disponibil cu o selecţie de trei motorizări, dintre care două pe benzină şi un diesel. Opţiunile pe benzină sunt reprezentate de două unităţi de 1,2 litri – cu 80 CP şi 98 CP. Motorul diesel de 1,5 litri dCi produce 90 CP. La capitolul transmisii, Nissan Note poate fi echipat cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte sau, în cazul motorizării 1.2 DIG-S, cu o cutie de viteze automată cu variaţie continuă (CVT).

În  perioada  24-28  octombrie 2013,  Nissan  organizează  Zilele  Porţilor  Deschise  în  reţeaua  sa  de  parteneri autorizaţi. În cadrul acestei acţiuni, persoanele care vor efectua test-drive cu noul Nissan Note vor intra în tragerea la sorţi pentru un weekend la volanul noului model.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide