Opel Adam Rocks revine la Geneva. Acum ca model de serie

Autor: Oraan Mărculescu 19 feb. 2014 Prezentări

Un an i-a trebuit conceptului Adam Rocks să se materializeze în model de serie. Şi ce loc se preta mai bine unui debut oficial, dacă nu Salonul Auto de la Geneva 2014?

Cel mai nou membru al familiei Opel Adam nu se deosebeşte cu mult de conceptul cabrio care îi stă la rădăcini. Cu o lungime de 3.750 de mm şi cu o gardă la sol crescută cu 15 mm faţă de un Opel Adam, Rocks este inspirat din curentul parkour şi se recomandă drept fratele mai bine făcut al germanului din clasa mini.

Un an de mers la sală şi deja pot să urc pe munte.

Vizual, modelul se remarcă prin aceleaşi posibilităţi de personalizare ca şi fratele său mai cuminte, trăsături ceva mai definite şi prin jantele de 17 sau 18 inci cu design reîmprospătat. Conform oficialilor din Russelsheim, Adam Rocks primeşte mici setări la nivelul sistemului de suspensie şi de direcţie.

Când vine vara, să scap de plafonul ăsta?

Modelul beneficiază de un plafon textil acţionat electric prin apăsarea unui buton din habitaclu, pliabil în cinci secunde. În funcţie de gusturi, clienţii pot opta pentru trei variante de culoare – Black, Sweet Coffee sau Light Oak.

Poate că m-am schimbat la exterior, dar în esenţă rămân un Adam.

Opel aduce noutăţi şi sub capotă, pentru că pe Adam Rocks va debuta noul motor turbo pe benzină de 1 litru cu trei cilindri, declinat în două variante de putere – 90 şi 115 CP.

Opel precizează că producţia lui Adam Rocks va demara în luna august, iar preţurile sunt aşteptate să fie anunţate la începutul verii. Vă vom ţine la curent cu informaţii live de la faţa locului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide