Poliţişitii au tras pe dreapta o maşină cu numere de Germania, iar când l-au legitimat pe şofer au avut o mare surpriză

Autor: Gandul.info 12 mai 2016 Știri auto
Poliţişitii au tras pe dreapta o maşină cu numere de Germania, iar când l-au legitimat pe şofer au avut o mare surpriză

 


Poliţiştii Brigazii Rutiere au depistat un bărbat care a condus în repetate rânduri un autoturism neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, scrie Gandul.info.

Marţi, în jurul orelor 2.45, poliţiştii bucureşteni au oprit pentru control, un autoturism înmatriculat în Germania, care se deplasa pe bvd. 13 Septembrie, din Bucureşti. La verificarea documentelor conducătorului auto si a autoturismului, poliţiştii au stabilit că vehiculul figura radiat din circulaţie în Germania, iar conducătorul auto nu poseda permis de conducere, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

De asemenea, tot în urma verificărilor, s-a stabilit faptul ca, bărbatul mai fusese depistat la data de 30 martie, conducând fără permis un alt autoturism neinmatriculat, având întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

Tot la aceeaşi dată, în jurul orelor 5.00, poliţiştii secţiei 15 Bucureşti au l-au depistat din nou pe bărbat, conducând acelaşi autoturism pe Şoseaua Oltenitei din Capitală. A fost întocmit un nou dosar penal, poliţiştii dispunând retinerea acestuia pentru 24 de ore.

Vineri, bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecatoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă, iar aceştia au sesizat instanţa de judecată pentru a dispune în consecinţă. Instanţa de judecată a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.


Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide