Preţurile în România pentru noile modele SsangYong

Autor: Iulian Dnistran 24 iun. 2013 Știri auto

Modelele producătorului sud-coreean SsangYong vor fi vândute în România de către un nou distribuitor exclusiv al mărcii, denumit Wallis Automotive Europe (WAE Ltd.). În continuare vă prezentăm preţurile de listă pentru modelele SsangYong comercializate în România.

Noul SsangYong Korando e disponibil cu o selecţie de trei motorizări, dintre care una pe benzină şi două diesel, cu preţuri care încep de la 18.790 de euro.

Cel mai ieftin Korando cu motorul pe benzină de 2,0 litri şi 149 CP costă 18.790 de euro în echiparea de bază STD, care vine cu dotări standard precum airbaguri frontale şi laterale pentru cei din faţă, airbaguri cortină, sistem de alarmă, volan ajustabil pe patru direcţii, oglinzi exterioare ajustabile electric şi încălzite, geamuri electrice faţă/spate, închidere centralizată cu telecomandă, sistem de climatizare cu aer condiţionat reglabil manual şi comenzi audio pe volan.

Cel mai scump Korando cu motor pe benzină costă 22.790 de euro  în nivelul de echipare de top DLX Plus (fără dotări opţionale), care vine cu dotări standard ca volan încălzit, oglinzi laterale rabatabile electric, senzor de ploaie, sistem de climatizare automată, scaune faţă încălzite, banchetă spate încălzită, tapiţerie din piele, radio-CD cu MP3, USB, AUX şi Bluetooth şi covoraşe din material textil.

Cel mai ieftin SsangYong Korando diesel costă 19.490 de euro în echiparea de bază STD şi vine cu un motor de 2,0 litri care produce 149 CP şi 360 Nm, cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte.

Cel mai scump Korando diesel costă 24.690 de euro în echiparea de top DLX Plus (fără echipamente opţionale), cu motorul de 2,0 litri care dezvoltă 175 CP şi 360 Nm.

În echipare standard, toate modelele Korando au tracţiune pe puntea din faţă şi cutie de viteze manuală cu şase trepte. Pe lista de opţionale se află sistemul de tracţiune integrală, care costă 1.700 de euro, cutia de viteze automată cu şase trepte, care costă 1.400 de euro, sistemul de navigaţie Kenwood cu harta completă a Uniunii Europene, care costă 1.000 de euro, şi trapa electrică, în valoare de 690 de euro.

Pentru SsangYong Korando, garanţia este de cinci ani sau 100.000 km.

Modelul reînnoit Rexton W are un preţ de pornire de 21.990 de euro şi este disponibil cu un singur motor – un diesel de 2,0 litri care produce 155 CP şi 360 Nm.

Varianta de bază DLX RWD vine cu tracţiune pe puntea din spate, sistem de alarmă, senzori de parcare spate, şapte locuri, pilot automat, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele, oglinzi exterioare încălzite, ajustabile şi rabatabile electric şi geamuri electrice faţă/spate.

Versiunea DLX 4WD vine cu tracţiune integrală şi are un preţ de pornire de 23.990 de euro, în timp ce nivelul de echipare de top – DLX Plus 4WD – porneşte de la 27.490 de euro şi vine cu dotări standard precum tracţiune integrală, oglindă interioară electrocromă, scaun şofer ajustabil electric pe opt direcţii, scaun pasager ajustabil electric pe patru direcţii, scaune faţă încălzite, banchetă spate încălzită şi jante din aliaj de 18 inci.

Toate nivelurile de echipare ale modelului Rexton W vin în standard cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Pe lista de opţionale se află cutia de viteze automată E-Tronic cu cinci trepte, care costă 2.000 de euro, trapa electrică, în valoare de 690 de euro, şi sistemul de navigaţie Kenwood cu harta completă a Uniunii Europene, care costă 1.000 de euro.

Pentru SsangYong Rexton W, garanţia este de trei ani sau 100.000 km.

Utilitara SsangYong Actyon Sports a fost restilizată şi este disponibilă în România cu preţuri care încep de la 19.990 de euro pentru nivelul de echipare de bază – STD RWD, cu tracţiune pe puntea din spate, volan ajustabil pe înălţime, oglinzi exterioare ajustabile electric şi încălzite, geamuri electrice faţă/spate, închidere centralizată fără telecomandă şi climatizare manuală.

Singurul motor disponibil pentru Actyon Sports este un diesel de 2,0 litri care dezvoltă 155 CP şi 360 Nm.

Cel mai scump SsangYong Actyon Sports costă 27.490 de euro (fără dotări opţionale) şi vine cu echipamente standard precum tracţiune integrală cu reductor, pilot automat cu funcţie ECO, volan îmbrăcat în piele, închidere centralizată cu telecomandă, climatizare automată, scaun şofer ajustabil electric pe opt direcţii, scaun pasager ajustabil electric pe patru direcţii, scaune faţă încălzite, comenzi audio pe volan, radio-CD cu MP3, USB, AUX şi Bluetooth şi jante din aliaj de 18 inci.

Transmisia automată cu cinci trepte E-Tronic este o dotare opţională care costă 1.700 de euro.

Garanţia pentru SsangYong Actyon Sports este de trei ani sau 100.000 km.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide