Primele imagini cu noul BMW Seria 3 G20, înainte de lansarea oficială de mâine – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 01 oct. 2018 Știri auto

Noul BMW Seria 3 Sedan va avea premiera la Mondial de l’Automobile 2018 de la Paris. Cea mai de succes gamă de modele a constructorului german a ajuns la a şaptea generaţie. Noul model va avea debutul global alături de o serie de premiere mondiale în cadrul conferinţei de presă ce va avea loc marţi, 2 octombrie 2018. În aceeaşi zi vor fi prezentate elementele definitorii ale noului BMW Seria 3: design, inovaţii tehnologice, echipamente şi soluţii de conectivitate.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Harald Krüger, şi membri ai Consiliului de Administraţie Board – Pieter Nota (vânzări şi brand BMW), Klaus Fröhlich (dezvoltare) şi Dr. Nicolas Peter (finanţe) – precum şi o serie de specialişti din diferite departamente de dezvoltare vor fi disponibili pentru discuţii detaliate despre noul BMW Seria 3 Sedan sub sloganul „Get Together – Get Your Story”.

De asemenea, Mondial de l’Automobile 2018 este gazda premierelor de salon pentru noile BMW Z4 şi BMW Seria 8 Coupé şi a premierei mondiale a celei de-a patra generaţii BMW X5 şi a noului BMW M5 Competition.

Mai multe detalii despre motorizările disponibile pe noul model vor fi publicate mâine, în ziua dedicată presei la Salonul Auto de la Paris 2018. Până atunci ne mulţumim cu pozele ”scăpate” astăzi pe internet.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide