Primul sens giratoriu suspendat din România va fi inaugurat în curând – FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 18 feb. 2016 Știri auto

Poate primul proiect spectaculos de infrastructură de după 1990 încoace din România este reprezentat de giratoriul suspendat care se construieşte la intersecţia spre comuna Păuleşti, din Prahova. Conform celor de la Jurnalulph.ro lucrarea urmează să fie inaugurată pe 2 aprilie 2016, iar ca mărime va avea 11 metri lăţime şi o rază exterioară de 51 de metri. Proiectul este finanţat din fonduri europene şi va costa aproximativ 79 de milioane de lei. 

Fotografiile făcute recent de Jurnalulph.ro pe şantierul viitorului giratoriu suspendat arată că lucrările se apropie de finalizare, în acest moment fiind montat sistemul de iluminare.

Click aici pentru Galeria Foto

Clipul video de mai jos a fost făcut în decembrie anul trecut, iar de atunci şi până în acest moment lucrările au evoluat considerabil. 


 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide