ProMotor NEWS: Noul Opel Combo Life a fost lansat în România. Detalii şi GALERIE FOTO cu cel mai bun prieten al familiilor

Autor: Marius Vișan 13 iun. 2018 Știri auto

Opel îşi continuă ofensiva de produse prin lansarea unui model – noul Opel Combo Life. Acesta se remarcă prin mărimea sa impresionantă şi versatilitate. Poate fi comandat în versiunea scurtă (4,40 metri) sau lungă (4,75 metri) şi cu cinci sau şapte locuri. Este echipat cu tehnologiile şi sistemele de asistenţă tehnică binecunoscute de la segmentul compact sau SUV. 

Transportarea unui volum mare de bagaje, de echipamente sportive sau chiar a câinilor de talie mare către o destinaţie de vacanţă va fi foarte simplă pentru posesorii de autovehicule Opel Combo. Versiunea cu lungime standard şi cinci locuri are un volum minim de 597 de litri . Persoanele care au nevoie de mai mult spaţiu pot opta, de asemenea, pentru ampatamentul lung cu un volum minim al portbagajului de 850 de litri3.

GALERIE FOTO

Cât priveşte motorul, clienţii Opel Combo Life vor putea alege dintr-o varietate de motoare pe benzină şi diesel, supraalimentate şi cu injecţie directă. Toate unităţile combină plăcerea de a conduce cu un nivel redus al consumului de carburant. Motoarele sunt combinate cu transmisii manuale cu cinci sau şase trepte, fiind disponibilă opţional şi o transmisie automată cu opt trepte, o premieră în acest segment.

Noul Opel Combo Life sporeşte semnificativ numărul de dotări de confort şi siguranţă, ridicând ştacheta în segmentul său. Opel a preluat dorinţa clienţilor de a face soluţiile tehnologie de top accesibile pentru familii şi l-a echipat cu o gamă vastă de tehnologii utile în călătoriile zilnice.

Printre acestea enumerăm afişajul pe parbriz, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor şi frânare automată de urgenţă, camera video frontală Opel Eye, cunoscută de la modele precum Astra, Corsa şi Mokka X, Tempomatul automat şi sistemul inteligent de adaptare a vitezei Sistemul de detectare a somnolenţei şoferului, sistemul de protecţie a părţii laterale, camera video panoramică pentru marşarier şi un sistem avansat de asistenţă la parcare. 

Combo Life oferă, de asemenea, sistemele de infotainment de ultimă generaţie, compatibile cu aplicaţiile Apple CarPlay şi Android Auto, cu ecrane tactile color capacitive de până la opt inch. 

Modelul va putea fi comandat pe final de lună, când vor fi comunicate şi preţurile versiunilor Opel Combo Life.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide