Răzbunarea locatarilor unui bloc pe vecinul care şi-a abandonat maşina – FOTO

Autor: mediafax.ro 19 apr. 2016 Știri auto

 


Mai multe persoane din Ploieşti, deranjate de faptul că un vecin nu îşi mută autoturismul parcat în faţa blocului, au trasat o dungă şi peste maşina lui atunci când au vopsit marginea trotuarului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit oamenilor din zonă, maşina stă în locul respectiv de ani de zile. Atunci când în faţa blocului s-a făcut curăţenia de primăvară, s-a ţinut cont şi că autoturismul este jumătate parcat de trotuar. “De foarte mult timp e abandonată maşina. Cine a trasat, a vrut să facă curăţenie şi a trasat bordura a considerat că trebuie să fie dungă de colo până colo” a precizat Aurică Tudorache, unul dintre localnici

Constantin Sandu stă şi el în zonă. “Când au tras asta aici, au tras şi pe maşină. Să fie frumos aici. Dacă nu a fost loc să traseze pe sub maşină, au dat aşa”.

Potrivit Poliţiei Locale Ploieşti, cei care trebuie să ridice maşinile abandonate pe drumul public sunt lucrătorii de la Serviciul de Gospodărire Urbană Ploieşti (SGU). “Noi indetificăm maşinile abandonate, îi notificăm pe cei la SGU care le ridică. În acest caz nu am notificat. O echipă a Poliţiei Locale va merge pe teren ” a declarat pentru MEDIAFAX, Carmen Gheorghe, directorul Poliţiei Locale Ploieşti. 

Conform reprezentanţilor SGU Ploieşti, procedura, în astfel de cazuri, este amplă şi poate dura şi trei luni. “ Pentru ca o maşină să fie considerată abandonată aceasta nu trebuie să fie mişcată din locul respectiv pentru o perioadă de un an de zile. Conform actelor normative locale, maşinile abandonate sunt ridicate după ce finalizăm o procedură complexă şi trebuie să parcurgem toate etapele procedurale” a declarat Adela Frăţilă, purtător de cuvânt SGU Ploieşti.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide