Şofer prins de radar cu două viteze record, în aceeaşi zi. Bărbatul a fost încătuşat pe loc

Autor: Marius Vișan 30 sept. 2019 Știri auto
Şofer prins de radar cu două viteze record, în aceeaşi zi. Bărbatul a fost încătuşat pe loc

Un şofer de 32 de ani care a încercat să fugă de poliţiştii din Iaşi după ce a făcut o depăşire neregulamentară, a fost înregistrat de radar de două ori cu viteze de 166 şi 236 de kilometri pe oră, scrie MEDIAFAX.

Un şofer de 32 de ani a fost observat, sâmbătă, de poliţiştii rutieri de poliţiştii rutieri din Iaşi, în timp ce depăşea neregulamentar, la intrarea pe centura oraşului.

Poliţiştii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă bărbatul a ignorat semnele acestora şi a plecat mai departe, cu viteză.

„Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia şi i-au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Pe traseul parcurs conducătorul auto a fost înregistrat de 2 ori cu aparatul radar cu viteza de 166 km/h, respectiv 236 km/h. De asemenea, acesta nu a oprit la culoarea roşu a unui semafor şi a efectuat mai multe manevre neregulamentare de depăşire”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Poliţiştii au reuşit să îl oprească după ce l-au urmărit aproximativ 20 de km, pe o stradă đin Iaşi unde l-au blocat. Bărbatul a fost încătuşat pe loc.

„Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă (…) pentru depăşire neregulamentară, viteză neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor şi semnalelor agentului de poliţie şi nerespectarea culorii roşu a semaforului”, a mai declarat Ioana Bîlea.

Bărbatul are de plătit o amendă de 7.450 de lei şi are permisul suspendat pentru 8 luni.

Citeşte şi 

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6×6 nu e în stare să urce o mică rampă – VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide