Sporturi de iarnă cu Ken Block şi RAPTORTRAX

Dacă ce a făcut până acum nu te-a convins că are un job de invidiat, Ken Block îşi etalează monstrul RaptopTrax într-o staţiune de schi, evident, cum ştie el mai bine.

Sporturi de iarnă cu Ken Block şi RAPTORTRAX Sporturi de iarnă cu Ken Block şi RAPTORTRAX

Încă n-a început de ieri să cadă câte-un fulg, însă iarna este aproape. De fapt, Ken Block a găsit deja mediul hibernal propice pentru... ei bine, pentru orice mai puţin pentru hibernare. În orăşelul Nelson din Columbia Britanică (aflată, evident, în Canada), zăpada este numai bună pentru sporturi extreme. Şi pentru dezmorţirea lui RaptorTrax, Fordul F-150 SVT Raptor căruia Block i-a înlocuit roţile cu dispozitive cu şenile. Şi pe care l-a echipat corespunzător pentru expediţii prin zăpadă.

Nu ştim dacă puterea motorului a sărit de 416 CP (cât are Raptor în versiune standard), însă pick-up-ul nu pare să-şi chinuie prea mult V8-ul de 6,2 litri în clipul acesta. 

Uitându-ne la ce poate face RaptorTrax, n-am putut să nu ne gândim la cât de bine ar prinde o aşa maşină în Bucureşti pe timpul iernii - nu că oficialităţile nu ar avea grijă să deszăpezească sau ceva...