Ţiriac Collection s-a mai îmbogăţit cu un nou model Mercedes-Maybach

Autor: Marius Vișan 05 feb. 2018 Știri auto

Ţiriac Collection s-a mai îmbogăţit cu un nou model Mercedes-Maybach. Este vorba despre un G 650 Landaulet. Parte a unei ediţii limitate de doar 99 de unităţi, Maybach Landaulet completează autovehiculele serie limitată create şi personalizate special pentru domnul Ion Ţiriac, respectiv Ţiriac Collection.

O combinaţie unică între o limuzină luxoasă şi un model off-road, maşina are o lungime de 5,345 m, un ampatament de 3,428 m, o înălţime de 2,235 m şi aproape o jumătate de metru gardă la sol, la care se adaugă un spaţiu amplu şi confort sporit pentru patru pasageri. Acest Maybach este parţial decapotabil, ocupanţii locurilor din spate putând savura plăcerea unei călătorii în aer liber.

Caracterul luxos şi rafinat al modelului Landaulet este pus în evidenţă de tapiţeria de înaltă calitate, cu design în două culori, care prezintă cusături în formă de diamant şi este disponibilă în patru combinaţii cromatice. Modelul expus are tetierele personalizate cu sintagma “Ţiriac Collection” şi tapiţerie din piele Designo Nappa alb Porcelain în două nuanţe.

Aripile din faţă sunt marcate cu inscripţia „V12 BITURBO” care aminteşte de motorul cu 12 cilindri, o performanţă de ultimă oră pentru industria auto. Acesta generează 463 kW (630 CP), cu un cuplu de vârf de 1000 Newton-metri.

Grila radiatorului are o cavitate dublă cromată şi ecran cromat. Inscripţia caracteristică „LANDAULET” este vizibilă în flanşele jantelor din aliaj uşor de 55,9 cm (22 inchi). Alte caracteristici de design care ies în evidenţă sunt: garda de protecţie faţă şi spate, aripile supradimensionate din fibră de carbon autentică, precum şi roata de rezervă cu suport integrat pentru a treia lampă de frână.

Cel mai nou model din clasa G este dotat cu diferenţial blocabil în întregime, care se poate activa în timpul deplasării. Această tehnologie 4WD, unică în segmentul off-road, face ca G 650 Landaulet să iasă în evidenţă în raport cu toate celelalte vehicule 4×4.
Culoarea modelului expus este Designo Mystic White 2 Bright cu plafonul negru.

GALERIE FOTO MERCEDES MAYBACH G650 LANDAULET

Ţiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reuneşte modele auto şi moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât şi de ultimă generaţie, aparţinând celor mai importanţi producători auto din lume. Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide