Ţiriac va deschide primele benzinării do-it-yourself

Autor: Visan Marian 19 sept. 2016 Știri auto
Ţiriac va deschide primele benzinării do-it-yourself

 


Ţiriac Energy, compania activă în domeniul comerţului cu produse petroliere controlată de omul de afaceri Ion Ţiriac, a spus la începutul acestui an că în termen de 3-5 ani vrea 200 de benzinării do-it-yourself (fără personal), acesta fiind unul dintre cele mai ambiţioase planuri de extindere anunţate pentru piaţa de profil.

„Ţinând cont că au existat o serie de întârzieri în proiect cauzate de mai mulţi factori, inclusiv de schimbarea legislaţiei şi a procesului de auto­rizare, suntem rezervaţi în a face estimări în privinţa numărului total de staţii de tipul do-it-yourself func­ţionale la care vom ajunge până la finalul anului 2016. Însă proiectul continuă, obiectivele iniţiale ră­mânând neschimbate“, dă asigurări Remus Hîrceagă, director general al Ţiriac Energy.

La Ministerul Finanţelor, Ţiriac Energy funcţionează sub denumirea Oil Energy Trading. Fostul tenisman român a început această afacere în 2012, pe site-ul companiei preci­zându-se că obiectivul este de a deveni până la finalul anului viitor unul dintre liderii pieţei de trading cu produse petroliere din România, pentru ca la finalul anului 2022 să ocupe o poziţie similară pe piaţa din sud-estul Europei.

Hîrceagă spune că benzinăriile care vor fi deschise vor purta brandul Ţiriac Energy.

Potrivit celor mai recente informaţii disponibile, benzi­năriile vor avea un format simplificat, de genul do-it-yourself, o strategie complet diferită faţă de direcţia spre care se îndreaptă restul companiilor petroliere care şi-au transformat staţiile în centre de servicii.

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide