Trailer-ul Grand Tour transformă Top Gear în ceva plictisitor – VIDEO

Autor: Marius Vișan 07 oct. 2016 Știri auto
Trailer-ul Grand Tour transformă Top Gear în ceva plictisitor – VIDEO

După mai mult de un an de aşteptare, trailer-ul emsiunii The Grand Tour a fost în sfârşit lansat. Premiera mondială a show-ului urmează să se facă la 18 noiembrie, iar conform un aproximări făcute de publicaţia TheSun, nota de plată pentru un episod pare să fie şi ea destul de consistentă: 4,5 milioane de lire sterline (5,1 milioane de euro).

Trailer-ul de 94 de secunde ne ajută să previzualizăm unele dintre provocările ambiţioase ale celebrului trio, filmate în ultimele luni, pe mai multe continente .

Unul dintre cele mai importante momente ale primului sezon vor fi testele hypercar-urilor McLaren P1, Ferrari LaFerrari şi Porsche 918 Spyder. Vom vedea, de asemenea, scene interesante filmate pe drumuri uimitoare la volanul unor maşini precum Alfa Romeo 4C Spider, Mazda MX-5 Miata şi Zenos E10.

Ceea ce este, de asemenea, evident din acest trailer este faptul că valoarea producţiei pare să fie la un nivel complet diferit faţă de Top Gear, imaginile 4K fiind destul de uimitoare.

Începând cu 18 noiembrie Grand Tour va fi disponibil pentru streaming, săptămânal, pe Amazon Prime. 

VIDEO

Sursă: Carscoops.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide