Tu ştii ce face mecanicul tău cu maşina ta în service? VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 16 feb. 2015 Știri auto
Tu ştii ce face mecanicul tău cu maşina ta în service? VIDEO

Câtă încredere ai în mecanicul tău auto? Bun, e o întrebare retorică, nu trebuie să umpli rubrica de comentarii cu obscenităţi, ştim cam care e părerea generală despre mecanicii auto din România – deşi mulţi dintre ei chiar sunt de treabă, să ştii! Dar dacă ai o maşină sport, la care unii poate că visează, ar fi mai bine să citeşti cele de mai jos.

Wayne Clinning, un britanic în vârstă de 42 de ani, şi-a dus Ford Focusul său ST la un service autorizat Ford, pentru a-i fi făcute verificări şi pentru a-i fi schimbate roţile. Când a revenit pentru a-şi prelua maşina, a observat că jumătate din conţinutul rezervorului de carburant dispăruse, aşa că, înainte de a se întoarce cu maşina pentru noi reparaţii la acelaşi service, a activat camera video din oglinda retrovizoare.

Surpriza şi mai mare a avut-o când a descărcat ceea ce filmase camera: mecanicii săi i-au luat maşina la o plimbare, mergând ca nebunii cu viteze de până la 190 de km/h şi depăşind în general cu mai mult decât dublu limitele maxime de viteză. Ca şi când asta nu ar fi fost de ajuns, la finalul înregistrării de zece minute originale (mai sus e doar un rezumat) se aude cum mecanicii îi umblă prin pungile din maşină, căutând eventuale obiecte de valoare.

Service-ul şi-a cerut în mod oficial scuze pentru comportamentul angajaţilor şi i-a oferit reclamantului 500 de lire sterline şi două anvelope noi, iar angajatul vinovat a fost pedepsit. Din fericire pentru toată lumea, nu s-a înregistrat niciun accident în timpul aventurii în mare viteză a mecanicilor cu maşina clientului lor.

Tu ce poveşti de groază ai cu mecanicii tăi? Te-ai gândit vreodată că s-ar putea să se plimbe „de plăcere” cu maşina ta, în afara testelor necesare uneori pentru a verifica dacă reparaţiile mecanice aduse maşinii au eliminat problemele?

Via: Metro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide