PM News Dacă îl vezi pe stradă, dă-te din calea lui că nimic nu te mai salvează

Autor: Marius Vișan 21 mart. 2016 Știri auto

 


În trecut Trabantul era prezent aproape constant în topurile celor mai proaste maşini facute vreodată în Germania. Însă polonezul Arek Winiarski, un fan al acestei mărci, a decis să spele puţin din imaginea şifonată a Trabantului şi l-a personalizat folosind piesele unui Audi TT. 

Simpatica maşină, înainte să beneficieze de tuning, nu putea atinge nici măcar 120 de km/oră, dar după modificări proprietarul apreciază că viteza maximă pe care acum o poate atinge este de 250 de km/oră, informează Cars.barcroft.tv.

Cele mai multe dintre piesele pe care Arek le-a montat pe Trabantul lui au venit de la un Audi TT din 2001 – motor turbo de 1,8 litri şi cutia de viteze cu şase trepte, acestea fiind nişte îmbunătăţiri considerabile faţă de motorul original de 600cc în doi timpi.

Din cauza vitezei a crescut, a fost nevoie de frâne mai bune, ceea ce însemnă că roţile au avut parte de un upgrade, acesta inculuzând jante de 16 inch.

Suspensia Trabantului a fost îmbunătăţită cu piese de la o Honda.

Arek a cumpărat Trabantul pentru o sumă de aproximativ 1100 de euro, iar pe Audi a dat în jur de 2300 de euro. Deşi nu vrea să-şi vândă maşina Arek spune că dacă ar fi să estimeze un preţ al acestuia el ar fi de 6400 de euro.

GALERIE FOTO


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide