VIDEO – A rămas fără talon din cauza unui bec ars. Sancţiune meritată sau exces de zel?

Autor: Marius Vișan 14 iun. 2016 Știri auto
VIDEO – A rămas fără talon din cauza unui bec ars. Sancţiune meritată sau exces de zel?

 


Un filmuleţ postat zilele trecute pe Trafictube.ro ne arată că legislaţia rutieră poate fi învăţată şi în alt mod decât cel utilizat în perioada şcolii auto. Un bihorean a învăţat asta pe pielea lui, după ce a fost oprit de poliţie la un control de rutină.

În urma acestuia poliţistul a constatat că luminile de frână cu funcţionau corespunzător, şi prin urmare a decis să-i reţină talonul şoferului şi să-i aplice o amendă de 250 de lei sau 125 dacă o achită în 24 de ore. 

Şoferul a încercat să-l înduplece pe poliţist spunând că are becuri de rezervă în porbagaj şi ar putea să le înlocuiască într-un minut, dar poliţistul a rămas ferm pe poziţie. 

Morala clipului este ca înainte să plecaţi la drum să vă asiguraţi că maşina are toate luminile funcţionale. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide