VIDEO: cel mai albastru G 63 6x6 se întâlneşte cu Marea Roşie

Dacă-ţi plac maşinile, în secret ţi-ai dori un monstru ca G 63 6x6. Pentru cei care au planuri de achiziţie, iată o sugestie de culoare. Şi una de excursie.

VIDEO: cel mai albastru G 63 6x6 se întâlneşte cu Marea Roşie VIDEO: cel mai albastru G 63 6x6 se întâlneşte cu Marea Roşie

Pentru cei din Arabia Saudită, vara a venit mai repede - asta în cazul în care am crede că a plecat vreodată de la ei. Şi o dată cu ieşirile lor „la scăldat” în Marea Roşie, ni se răspunde şi la o întrebare care ne-a măcinat imediat ce am văzut pentru prima dată Mercedes-Benz G 63 6x6: „Oare cum i-ar sta în altă culoare în afară de argintiul ăla omniprezent?”.

Exemplarul de un albastru ne răspunde la întrebare, în repetate rânduri, în galeria foto de mai sus. Şi în video-ul de mai jos. Enjoy!

 

P.S.: în ciuda încercărilor noastre de a da găsi poze la rezoluţie mai mare, n-au reuşit decât să dăm peste profilul de instagram al autorului, Hosam Al-Ghamdi, pe care îl poţi urmări aici. Mai are câteva excentricităţi pozate acolo. 

P.P.S.: Dragă Dacia, ne întrebăm oare cum i-ar sta unui Dustruck roşu în Marea Neagră...

 

sursa: GTSpirit