VIDEO: Cum să faci Gymkhana cu un Lamborghini Gallardo

Autor: Iulian Dnistran 14 mai 2013 Știri auto
VIDEO: Cum să faci Gymkhana cu un Lamborghini Gallardo

Când vorbim despre maşini, Gymkhana înseamnă concurs de îndemânare. Şi, dacă vreţi să credeţi sau nu, în România s-au organizat astfel de concursuri încă de la începuturile automobilismului mondial. În 1935, de exemplu, s-a organizat o astfel de competiţie pe terenurile Societăţii Venus din Bucureşti.

Dar vremurile acelea au trecut, iar în prezent, termenul Gymkhana e asociat cel mai frecvent cu Ken Block, care a uimit internetul cu clipurile sale video în care îşi face de cap cu nişte maşini de raliuri.

Chiar dacă nu toată lumea are acces la maşinile pe care le are Ken Block, există totuşi oameni pe această planetă care preferă să-şi folosească supermaşinile pe care le deţin în toate felurile posibile şi imposibile.

Cum e următorul individ, de exemplu. El s-a inspirat din clipurile lui Block şi a hotărât să facă ceva asemănător la volanul unui Lamborghini Gallardo. Chiar dacă nu se ridică la acelaşi nivel cu montajele lui Ken Block, utilizatorul care a publicat acest filmuleţ pe YouTube spune că este vorba doar despre un antrenament pentru un clip viitor.

Oricum ar fi, nouă ne place.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide