Video: o colecţie de maşini clasice cu mai puţin de 30 km la bord a fost găsită

Autor: Adrian Mihălţianu 28 iun. 2013 Știri auto

Un fost dealer Chevrolet din statul american Nebraska, denumit Lambrecht, a fost închis în urmă cu mai multe decenii, însă clădirea nu a fost demolată, iar maşinile mutate în altă parte. Nu, clădirea a rămas neatinsă după închidere, la fel ca toate piesele de schimb şi cele aproximativ 500 de maşini rămase pe inventar.

Printre maşinile găsite se numără şi 50 de modele care pot fi numite nou-nouţe fiindcă au mai puţin de 30 de kilometri la bord. Maşini ca un Chevrolet Impala din 1964 cu patru mile la bord (6,4 km), un pick-up Chevrolet Cameo din 1956 cu doar o milă la bord (1,6 km) şi un Chevrolet Corvette din 1978 cu patru mile parcurse.

Toate aceste maşini au încă fişele cu informaţii şi plasticele de protecţie care au fost montate în fabrică. Fireşte, sunt pline de praf, însă există şanse mari ca după o revizie ca la carte să îşi recapete imaginea de maşini noi.

În galeria foto puteţi vedea câteva dintre superbele exemplare găsite. Întreaga colecţie poate fi văzută pe site-ul companiei de licitaţii.

Video:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide