VIDEO. În câte secunde atinge suta o Dacia 1300

Autor: Marius Vișan 04 feb. 2016 Știri auto

 


Cei de la site-ul Throttlechannel.com au făcut un experiment îndrăzneţ pe o Dacia 1300: în câte secunde atinge suta de kilometri? Au luat aşadar o Dacia 1300 care aparţinea unui membru al Retromobil şi au testat-o, pentru a desluşi ”misterul”. S-a constatat că acest model atige suta de kilometri în 18.4 secunde. Mai jos găsiţi un filmuleţ în care puteţi vedea cu a trecut Dacia 1300 acest test. 

Dacia 1300 a fost fabricată sub licenţă Renault 12, cele două maşini fiind lansate simultan pe piaţă. Maşinile sunt identice, singura diferenţă este insigna producătorului. Dacia este o marcă iconică pentru România şi chiar dacă licenţa Renault pentru Dacia 1300 a expirat în 1978, Dacia a continuat să fabrice modelul până în 1981. 

Click aici pentru Galeria Foto

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide