Volvo prezintă conceptul 360c: mediu de dormit, birou mobil, cameră de zi sau spaţiu de divertisment – FOTO

Autor: Marius Vișan 05 sept. 2018 Știri auto

Volvo Cars ne propune o lume în care călătoriile pe distanţe lungi pot fi făcute fără a fi nevoie de aeroporturi. Dezvăluit astăzi, noul concept Volvo 360c este o viziune asupra unei maşini electrice autonome. Aceasta valorifică libertatea în design oferită de absenţa unui volan şi a unui motor cu combustie internă, oferind posibilitatea de a reimagina plasarea tradiţională a pasagerilor în două sau trei rânduri.

Modelul 360c prezintă patru utilizări potenţiale ale vehiculelor autonome – un mediu de dormit, un birou mobil, o cameră de zi şi un spaţiu de divertisment. 

„Industria se va schimba în următorii ani, iar Volvo ar trebui să conducă această schimbare”, a declarat Håkan Samuelsson, preşedinte şi CEO al Volvo Cars. 

Modelul 360c are, de asemenea, implicaţii pentru viitorul călătoriei, urbanismului, infrastructurii şi a mediului. Acesta nu doar reimaginează modul în care călătoresc oamenii, ci şi modul în care oamenii îşi petrec timpul cu prietenii şi familia în timp ce se află în mişcare şi cum îşi pot recupera timpul în timp ce călătoresc.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide