Worthersee 2015: ProMotor şi Midocar merg, din nou, la cea mai mare întâlnire a fanilor VAG

Autor: Iulian Dnistran acum 6 ani Știri

Începând din 1981, zona sudică a lacului Wörthersee din Austria este gazda celei mai mari sărbători dedicate mărcilor concernului Volkswagen. Festivalul Wörthersee a ajuns la a 34-a ediţie şi debutează anul acesta pe 13 mai.

Întâlnirea anuală de la Wörthersee continuă să reprezinte un simbol puternic al cultului Volkswagen, iar interesul pentru acest eveniment a crescut tot mai mult şi în România. Entuziasmul cu care publicul nostru a accesat informaţiile pe care le-am transmis primăvara trecută, de pe malul lacului Wörthersee, ne-a îndemnat la o nouă deplasare.

Pentru al doilea an consecutiv, echipa formată din reprezentanţi ProMotor şi MIDOCAR se va afla în mijlocul evenimentelor şi va transmite prin live-blogging ştiri despre conceptele dezvăluite în premieră mondială de grupul Volkswagen AG.

Skoda a publicat deja primele imagini şi informaţii oficiale ale conceptului Funstar, iar Volkswagen a anunţat că va aduce la Festival trei noi concepte Golf GTI.

Fanii mărcilor sunt invitaţi să urmărească traseul online al echipei, pe micro-site-ul dedicat – www.midocar.ro/worthersee – şi să se înscrie în concursurile zilnice, în perioada 12-16 mai. O galerie foto captivantă, actualizată zilnic cu fotografii ale celor mai interesante maşini prezente la eveniment, le va insufla celor de acasă atmosfera Festivalului şi, poate, dorinţa de a pleca pe urmele echipei. Urmăriţi roadtrip-ul şi pe Instagram: #MergemLaWorthersee.

Marţi dimineaţă, cu noaptea în cap, pornim la drum!

MIDOCAR sărbătoreşte mărcile Volkswagen, Audi şi Skoda cu oferte spectaculoase, pe durata deplasării: reduceri la accesorii originale, discount-uri la operaţiuni de tinichigerie, evaluare gratuită Das WeltAuto, prima revizie gratuită pentru autovehiculele Volkswagen şi transmisie automată la cost zero pentru autoturismele Audi achiziţionate în perioada Festivalului. 

Campania „#MergemLaWorthersee” este susţinută de Castrol România, ALCAR WHEELBASE ROMANIA şi Porsche Finance Group, primii doi parteneri menţionaţi fiind şi sponsori oficiali ai evenimentului organizat în Austria.Comentarii
Inchide