Editoblog – Ştim deja cine este „Car of the Year 2008”

Autor: Alexandru Banu 16 nov. 2007 Opinii
Editoblog – Ştim deja cine este „Car of the Year 2008”

Nu îi putem blama pe italieni că sunt pur şi simplu latini şi se bucură fără limite pentru că Fiat 500 este laureata premiului "Car of the Year 2008". Însă, dacă italienii erau nemţi, rezultatul l-am fi aflat doar luni…

Un alt motiv de bucurie pentru italieni este că nu s-a mai înregistrat niciodată în istoria competiţiei o diferenţă atât de mare între primul loc şi celelalte clasate – semn că cei mai mulţi dintre cei 58 de membri ai juriului au fost puternic impresionaţi de lansarea fastuoasă a lui Fiat 500. Cu alte cuvinte, victorie categorică a simpaticului Fiat 500 în faţa citadinei Mazda3 şi a berlinei Ford Mondeo (suntem siguri că aceste decizii vor isca multe discuţii aprinse).

Acum ne întrebăm dacă aşa vor sta lucrurile şi în ce priveşte rezultatele votului "Maşina anului în stil promotor.ro", deoarece mulţi dintre voi aţi putea fi influenţaţi de decizia la nivel european. Vom vedea luni, după cum era în plan. Asta este, nu ne vom supăra pe italieni că au stricat surpriza, pentru că, într-un editorial recent, şi noi estimam că Fiat 500 are cele mai multe şanse la titlul european.

Deocamdată ar trebui să fim şi noi latini şi să ne lăudăm cu locul doi pe care l-a câştigat Logan eco2 în competiţia ecologică Bibendum Challenge, cu un consum ameţitor de mic: 2,7 litri/100 km! Credem că nu se supără nimeni dacă îi vom acorda premiul "Consumul Anului" lui Logan (chiar dacă vorbim de un model pregătit special…).

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide