Aroma de STAR WARS

Amploarea fenomenului STAR WARS nu mai miră pe nimeni, însă apariţia unui landspeeder pe şosele poate fi un eveniment spectaculos.

Aroma de STAR WARS Aroma de STAR WARS

Autovehiculul din imagini a fost construit pe baza unui şasiu Volkswagen şi folosit în anii 80 în campaniile de promovare de către Coca Cola, în acea perioadă brandul cunoscutei bauturi fiind deţinut de către George Lucas.

Ciudata apariţie era dotată şi cu un motor funcţional, însă din pacate a intrat rapid în uitare, până de curând, când aceasta a fost redescoperită în curtea unei secţii de poliţie din Florida.Şeful secţiei, un mare fan STAR WARS de altfel, a convins comunitatea că dacă vor reabilita maşina şi o vor vinde vor putea obţine suficienţi bani pentru a înlocui dotările vechi de la sectia actuală. Aşteptăm licitaţia pentru a vedea suma primită pe maşină şi implicit cât de excentrici sunt fanii celebrei serii de filme SF.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.