Aşa ar putea arăta viitorul Audi A3 Sedan

Conform francezilor de la publicaţia L'Automobile Magazine, viitoarea generaţie Audi A3 va avea şi o versiune sedan - iată cum ar putea arăta, graţie acestor randări.

Aşa ar putea arăta viitorul Audi A3 Sedan Aşa ar putea arăta viitorul Audi A3 Sedan

A treia generaţie a modelului premium de clasă compată Audi A3 urmează să fie îmbogăţită cu o caroserie în trei volume, care s-ar putea numi, simplu, Audi A3 Sedan, după cum afirmă cei de la L'Automobile Magazine. Aceştia propun chiar şi nişte randări - vezi aici schiţele cu Audi A3 Sedan.

Se pare că decizia a fost luată ţinând seama de preferinţele clienţilor de pe pieţele nord-americană şi cea chineză, unde versiunea hatchback nu are căutare. Prin urmare, Audi A3 Sedan va avea o formă care va fi destul de asemănătoare cu a lui A4, însă lungimea maşinii nu va depăşi 4,5 metri (ceea ce înseamnă că Audi A3 Sedan va fi la cotele precedentelor generaţii Audi A4).

Noul Audi A3 va utiliza plaforma viitorului Volkswagen Golf 7, iar A3 Sedan urmează să fie fratele premium al următoarei generaţii Volkswagen Jetta (sau "Golf-ul cu coadă"). Lansarea modelului în America de Nord şi în China este prevăzută pentru 2013, maşina urmând a beneficia de motorizările versiunilor hatchback cu 3 uşi şi 5 uşi (Sportback), dar şi de cutii automate DSG sau tracţiune integrală quattro.

Există informaţii conform cărora versiunea sedan va fi utilizată ca bază de dezvoltare pentru noul Audi A3 Cabrio, care astfel ar putea oferi nu doar 4 locuri veritabile, ci şi un portbagaj mai încăpător. Pe lângă asta, designul maşinii va fi mai echilibrat, mai aproape de caracterul elegant şi sportiv al lui A5 Cabrio.

Pentru Europa nu se ştie, deocamdată, care sunt planurile cu acest mic Audi A3 Sedan, germanii preferând să meargă mai departe în formula hatchback cu 3 şi 5 uşi, versiuni cu un caracter sportiv şi tineresc mai pronunţat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.