Audi A5 Sportback - Informaţii oficiale

Primul video cu noul Audi A5 Sportback pe şosea şi pe circuit - puteţi observa mai bine liniile primului coupe-hatch cu 5 uşi.

... A4 hatchback?Despre noul Audi A5 Sportback, oficialii mărcii cu 4 inele afirmă că este elegant precum un coupe, confortabil ca un sedan şi practic aidoma unui break. Spre deosebire de Mercedes Benz CLS sau Passat CC, varianta Audi a unei maşini sport cu uşi fără rame şi aspect fluid nu are un portbagaj clasic, ci vine cu un haion inedit.

Din lateral pare un sedan sportÎn interior ne aşteptăm, aşa cum ne-a obişnuit Audi, ca modificările să fie minime, practic aproape de zero. Gama de motorizări va fi asigurată de 2.0 TFSI de 211 CP şi 3,2 V6 FSI de 265 CP, ambele dotate cu valvelift şi transmisie integrală. În ceea ce priveşte variantele diesel, vom avea 2.0 TDI de 170 CP şi 350 Nm, 2.7 TDI de 190 CP şi 400 Nm plus V6-le 3.0 TDI care dezvoltă 240 CP şi un cuplu maxim de 500 Nm. Toate motorizările respectă normele de poluare Euro 5.

Momentan mai multe poze teaser şi un clip au fost date publicităţii, însă pentru mai multe detalii puteţi accesa comunicatul de presă de pe următoarea pagină.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.