Audi A7 / S7 primeşte un facelift discret şi faruri Matrix LED. UPDATE

Autor: Adrian Mihălţianu 27 mai 2014 Prezentări

Spunem discret pentru că la exterior, Audi A7 facelift primeşte o grilă frontală uşor modificată, faruri şi stopuri cu LEDuri, spoilere faţă-spate ceva mai agresive şi evacuări finale redesenate. În plus, Audi oferă ca dotare opţională farurile cu tehnologie Matrix LED. Scurt şi cuprinzător.

În habitaclu, Audi A7 facelift beneficiază de o gamă de materiale noi, concretizată prin inserţii de aluminiu, lemn de nuc Beaufort şi piele Valcona.

Ajungem şi la capitolul motorizări, unde A7 facelift propune cinci propulsoare, dintre care două pe benzină şi trei diesel. Astfel, clienţii nu duc lipsă de opţiuni şi au pe tavă o paletă de putere situată între 218 şi 333 CP, cu care pot jongla în funcţie de preferinţe şi nevoi. Toate motoarele sunt cuplate la transmisia automată S tronic cu şapte rapoarte. Pentru clienţii ahtiaţi după performanţă există Audi S7 Sportback, pe care Audi păstrează V8-ul de 4 l, modificat pentru a oferi acum 450 CP.

Audi A7 facelift este aşteptat în reprezentanţe în această vară. În Germania, A7 facelift are un preţ de bază de 51.300 de euro, în timp ce S7 Sportback pleacă de la 82.300 de euro.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide