Audi R3 vine în 2013

Germanii de la Audi au de gând să înlocuiască actuala generaţie TT cu un model cu motor central, denumit R3.

Audi R3 vine în 2013 Audi R3 vine în 2013

Revista britanică Car îşi citează sursele din interiorul companiei germane când spune că Audi-ul TT actual va scăpa de reproşurile legate de rudenia cu simplul Golf, pentru că va fi înlocuit de o nouă platformă tehnică, una specifică modelelor sport. Evident, la acest lucru a contribuit din plin şi succesul actualului R8.

Aşadar germanii au hotărât să lase la o parte reducerile de costuri aduse de platforma comună cu Golf şi să dezvolte un automobil complet nou, cu motorul situat central. Dar şi aici treaba nu este atât de simplă, pentru că şi Volkswagen va avea un model asemănător, al cărui concept îl vom vedea anul acesta la Salonul Auto de la Los Angeles. În ceea ce priveşte motorizările, noul Audi R3 va fi în continuare un model accesibil, cu un propulsor de bază 1,8 TFSI de 180 CP, nefiind exclus şi un diesel de 1,6 litri şi 125 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.