Aznom şi Romeo Ferraris au modificat Land Rover Defender

Pentru modificarea unui titan precum Land Rover Defender este nevoie de eforturi crescute. Şi de curaj.

Aznom şi Romeo Ferraris au modificat Land Rover Defender Aznom şi Romeo Ferraris au modificat Land Rover Defender

Motor mai puternic pe DefenderEste nevoie de curaj pentru că vorbim despre un model, Land Rover Defender, care practic din 1983 se produce încă fără modificări majore. Să încerci să modifici o asemenea reţetă perfectă este riscant. De aceea doi tuneri şi-au unit forţele pentru o asemenea operaţiune. Aznom, un tuner cunoscut pentru modificările aduse modelelor Mini, a aplicat peste Land Rover Defender un tratament estetic din două culori şi detalii roşii plus spoilere din fibră de carbon.

Interiorul a primit o tapiţerie din piele portocalie, Alcantara, iar fibră de carbon şi scaune Sparco. Sub capotă, italienii de la Romeo Ferraris au modificat motorul diesel de 2,4 litri ce dezvoltă original 122 CP, pentru un plus de putere de 30 CP, toată puterea fiind transmisă celor 4 roţi finisate în antracit. Pneurile alese pentru acest tuning sunt Kumho Road Venture .

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.